Carnestoltes Infantil d'Olot

La festa del Carnestoltes Infantil d'Olot és un dia de disbauxa, les disfresses i la música inunden la ciutat i els nens i nenes es concentren per ballar i cantar durant tota la tarda.

Esplais de la Garrotxa, juntament amb Agrupament Escolta Nostra Senyora del Tura és una de les entitats que organitza aquesta activitat. Els infants i joves d’Esplais, així com els seus monitors i monitores, també hi participen.

 

CARNESTOLTES INFANTIL 2024

 

🎉🎉 ESPLAIS DE LA GARROTXA💚 juntament amb @aeignostradonadeltura 💜, amb el suport de l'@olot_cat i d'empreses privades, organitza un any més el carnestoltes pels més petits🦹🏻‍♀️🦸🏾‍♂️

Com cada any, celebrem el Carnestoltes Infantil🎭

Seguint amb el model iniciat el 2021, les activitats s'han agrupat per celebrar una matinal🌞festiva iniciant al parc de les mores i finalitzant al Parc Nou📍

Arrencarem a les 10 h🕙 amb la tradicional concentració al Parc de les Mores💚, on els petits petites podran gaudir de xocolata🍫i coca😋. Seguidament, a les 10.45 s'encarrilarà la cercavila amb el rei🤴🏼 i la reina👸🏻 de Carnestoltesfins fins al Parc Nou; I'indret on es concentrarà gran part de la festa i on es podran trobar un conjunt de jocs gegants🎲. A les 12 del migdia🕛 hi haurà el breu pregó📢 del rei i la reina de Carnestoltes i l'actuació de màgia del Mag Nani✨ fins a posar fi al Carnestoltes Infantil d'enguany🫶🏼.

En cas de pluja🌧️ es traslladarà al Pavelló Firal.⚠️

💜💚🎉 ESPEREM QUE TOTS I TOTES VINGUEU BEN DISFRESSATS/ES AMB MOLTÍSSIMES GANES DE PASSAR-VOS-HO D'ALLÒ MÉS BÉ🎉💚💜

*Anirem actualitzant informació des del nostre instagram @esplaisdelagarrotxa

Jofre Masó Olivé alumne del curs d'll lustració i Còmic de l'Escola Municipal d'Expressió (EME)