Curs de monitor/a

Esplais de la Garrotxa, en conveni amb l’Escola de l’Esplai de Girona i la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot, organitza, com cada any, un curs de monitors i monitores d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil. L’objectiu del curs és donar els coneixements i experiència necessaris que estableix la normativa vigent per poder exercir de monitor o monitora d’educació en el lleure.

El títol que s’obté un cop acabat el curs és el Diploma de Monitor/a de Lleure oficial expedit pel Departament de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

El Curs de monitor/a s'estructura de la següent manera: 100h. de formació teòrica presencial + 25h. de formació a distància + 160h. de pràctiques + 25h. memòria de pràctiques.

Dies: 

Horaris:

Lloc: 

Preu: Inclou tutoria personalitzada, formació, material didàctic, el llibre “Per educar en l’esplai” (formació bàsica en monitors de temps lliure), assegurança i l’estada en pensió completa de la sortida d'un cap de setmana en una casa de colònies.

*Hi ha un descompte per persones empadronades a Olot.

Inscripcions:

Les inscripcions es podran fer a la secretaria d’Esplais de la Garrotxa (adreça i horaris). Places limitades.

Col·laboren:                                                                                                                                                                                                    

Preinscriu-te al curs de Monitor

Si fas aquesta preinscripció, quan tinguem més informació sobre el curs ens posarem en contacte amb tu. Aquest formulari serveix per guardar-te plaça al curs però no es farà efectiva fins que es faci el pagament a la nostra oficina.

Les preinscripcions quedaran anulades 5 dies abans d'acabar el període d'inscripcions.

* Camps obligatoris